Serveis de càtering

Serveis de càtering

Especialitzats en col·lectius, cada projecte es únic, l’experimentat equip de Som Cuina busca solucions a mida per a cada necessitat i cada client, us oferim un tracte proper i personal per a la vostra completa satisfacció.  Dissenyi vosté el seu menú ideal i nosaltres li assessorarem per a que la seva celebració sigui tot un èxit. Els nostres xefs prepararan saborossos plats assegurant sempre una bona presentació.  

Càtering complet

Oferim serveis professionals de càtering per a recepcions, esmorzars corporatius i qualsevol altre tipus de event que pugui imaginar.  Pica-pica, còctels, coffe-break, menú-banquets, bateig, primera comunió, despedides, casaments,   festes privades al nostre menjador, safates per emportar, …

Permeti que la nostra experiència com organitzadors de events coordini tots els detalls.

Li podem ajudar a disenyar  menús personalitzats, oferir personal de Servei professional de decoració i florals.

Confeccionem un pressupost ajustat a les seves necessitats sense compromís.

Àpats populars

Vols fer aquella trobada d’amics, d’entitats, dinars de festa major, grans col·lectius
, t’oferim un seguit de solucions per tal de fer-ho tot més fàcil.
 Podem cuinar “in situ” davant els vostres comensals, disposem de coberteria biodegradable o la coberteria de tota la vida, taules i cadires, … Servei d’emplatat o cambrers, cada festa o esdeveniment requereix les seves necessitats, nosaltres ens adaptem a elles.

ELS PLATS POPULARS
: Arrossos i fideuades de peix o carn, mixtes, de verdures, negres, de ribera de delta de l’Ebre, i un ampli assortit de plats: aperitius variats, amanides, estofats… i postres típics.

DELECTI ELS SEUS CONVIDATS

Vols fer una comanda? Tens dubtes sobre els nostres menús o serveis?Emplena el formulari i et respondrem.